Kracht in professional teams door Yvonne Zonnenberg & Linda Thoen

Kracht in professional teams door Yvonne Zonnenberg & Linda Thoen

with Geen reacties

Deze workshop is een ‘proeverij’. Smaakvol geïnspireerd raken, uitproberen en meenemen om daarna in ‘eigen keuken’ te doen! We bouwen op vanuit succesverhalen in de praktijk; wat zijn de ingrediënten waardoor sommige teams van hoge kwaliteit zijn, smaakvol worden gepresenteerd en er harmonieus kleurrijk uitzien? Welk recept wordt gebruikt? Wie is verantwoordelijk? Wie heeft hierover de regie? Hoe worden vertrouwen en veiligheid toegevoegd? We overgieten deze successen met het beleven van een saus van onderdelen van progressiegericht werken en eigen kracht. We laten je je eigen kruiden en specerijen ontdekken en helpen je mee op weg om ze in de praktijk meer te gaan gebruiken. Daarbij maken we meteen de slag om ervoor te zorgen dat jouw gasten ook zelf gaan koken; de werking van parallelle processen.

Kom proeven en laat in je keuken kijken!!

 

Over Yvonne Zonnenberg en Linda Thoen
Yvonne Zonnenberg is altijd op zoek naar de verbindingen en samenwerking in teams en organisaties. Yvonne heeft een ruime ervaring in het aansturen en ontwikkelen van teams. Extra inspiratie en kennis heeft zij opgedaan tijdens haar opleiding Groepen in Organisaties aan de interactie academie in Antwerpen.

Linda Thoen was teammanager bij Bureau Jeugdzorg; zij zet haar brede ervaring nu in als coach-trainer-supervisor en acteur. Zij ontwikkelde onder andere de training VERDERmetVERVE; veiligheid en regie voor elk, voor professionals in het sociale domein. Yvonne en Linda werken regelmatig samen met en voor K2 Next Generation, onder andere in teamtrainings- en coachingstrajecten.

 

Max. aantal deelnemers: 12

meedoen icoon

facebooktwittermail