Film en presentatie Streetcats door StreetcatsLAB

Film en presentatie Streetcats door StreetcatsLAB

with Geen reacties

StreetcatsLAB. komt naar het K2 Slotevent om een Streetcatsfilmpje te laten zien in combinatie met een interactieve presentatie van de Flitscats. Het publiek zal uitgedaagd worden om, na inspiratie te hebben gekregen van het unieke filmpje en van de Streetcats zelf, inhoudelijk een bijdrage te leveren aan de sprankelende en uitdagende presentatie. Durf jij?

 

Over Streetcats

www.streetcats.nl

Over Margriet Windt
Margriet Windt is projectleider bij Stichting De Zebra. Ze heeft jarenlange ervaring in het maken en geven van workshops en bedenken en uitvoeren van diverse projecten voor jongeren. Margriet heeft acht jaar ervaring als docent ROC en heeft een teksthandboek geschreven voor Streetcat-trainers in samenwerking met Interstudie NDO, adviesbureau voor onderwijsmanagement en ontwikkeling, onderdeel van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Stichting de Zebra werkt nauw samen met tal van betrokkenen uit de wijk, met scholen en met de gemeente. Daarnaast is er een compleet netwerk doorverwijzers waarmee de stichting in contact staat en waar individuele Streetcats terecht kunnen voor individuele aandachtspunten. Aansluitend op het project Streetcats vindt vaak een doorverwijzing plaats naar verdere projecten of workshops, waarin een deelnemer zich verder kan ontwikkelen en bekwamen in haar specifieke talenten.

Als ervaringsdeskundige wordt Margriet Windt beschouwd als de eerste Streetcat van haar eigen programma. Ze gelooft in de mogelijkheid om bij iedereen verborgen talenten te ontwikkelen. Hoe moeilijk zichtbaar ze ook zijn. Door de Streetcats-methode ontwikkeld door Margriet, kunnen jongeren zichzelf, ieder op zijn eigen manier en met zijn hoogste potentieel, ontplooien. Ontplooien tot een waardig lid van de samenleving.

‘Het is dus géén talentenshow, het moet puur en echt zijn. Iedereen mag en kan meedoen. Ben jij gemotiveerd om aan jezelf te werken, wil jij het hoogste potentieel van jezelf leren kennen, stap dan in! Bij Streetcats krijg je geen punten, word je niet beoordeeld, maar maak je stappen in je eigen ontwikkeling. Je maakt je eigen reis.’

Max. aantal deelnemers: 12

kijken icoon

facebooktwittermail