Workshop Ontwikkeling sociale wijkteams door K2 Next Generation

Workshop Ontwikkeling sociale wijkteams door K2 Next Generation

with Geen reacties

Een workshop door Joyce Hagenaars en Marc Jetten. Integratie van de kennis en ervaring van K2 Next Generation met sociale wijkteams en de aanpak van Leeuwendaal gericht op het ontwikkelen van High Performance Teams. Deelnemers maken kennis met de opbouw van de training en ervaren verschillende elementen ervan.

 

Over Joyce Hagenaars en Marc Jetten
Joyce Hagenaars is als partner en adviseur verbonden met K2 Next Generation. Zij heeft een in de praktijk gewortelde ervaring met sociale wijkteams en de ontwikkeling van professionals. De afgelopen jaren heeft zij in verschillende rollen bijgedragen aan de voorbereiding en uitvoering van de transitie jeugdzorg en aan het levend houden van de transformatiegedachte.

Marc Jetten (Leeuwendaal) is veranderkundige; de ontwikkeling van mensen in de context van de organisatie staat centraal in zijn werk. Hij is ontwerper en begeleider van verandertrajecten en heeft veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van vertrouwen en het vergroten van regelvermogen in organisaties. Marc voelt zich goed thuis bij gemeenten, waarvoor hij veel opdrachten heeft uitgevoerd.

K2 Next Generation en Leeuwendaal hebben elkaar gevonden in de ontwikkeling van een aanbod voor sociale teams: ontwikkelingsgericht, leren en gedrag als vertrekpunt, met gedegen kennis van het sociaal domein.

 

Max. aantal deelnemers: 12

meedoen icoon

facebooktwittermail