CHV Noordkade, hét decor voor K2 Slotevent

CHV Noordkade, hét decor voor K2 Slotevent

with Geen reacties

Het CHV Noordkade complex in Veghel is een unieke, industriële evenementenlocatie die de perfecte uitvalsbasis is voor het K2 Slotevent ‘Alles voor de jeugd’. De bijna honderd jaar oude mengvoederfabriek is een bijzondere locatie met een rijke historie. De machines zwijgen, maar binnen de muren van de CHV Noordkade gaan culturele organisaties en ondernemers door met mixen en mengen. De industriële architectuur in combinatie met food, kunst en cultuur zorgen ervoor dat de Noordkade bij iedereen, die voet zet aan de kade, een imponerende en onuitwisbare indruk achter laat.

Binnen de industriële contouren van de CHV Noordkade in Veghel krijgt de invulling voor het K2 Slotevent vorm. Het robuuste karakter, de creatieve sfeer en de cultuurhistorische waarden inspireren maximaal om een veelzijdig programma samen te stellen. Deelnemers aan het K2 Slotevent hebben de vrijheid om hun eigen dagprogramma te ‘mixen & mengen’. Beleven, samen zijn, terug kijken, stilstaan en vooral vooruitkijken naar een nieuwe toekomst staat centraal.

Joyce de Mol van Roem Events vertelt enthousiast over de CHV Noordkade: “Elk event dat wij organiseren is anders, heeft een andere boodschap en een andere sfeer. De specifieke festivaluitstraling die we creëren voor het K2 Slotevent komt hier echt optimaal tot zijn recht. Het gehele terrein zorgt ervoor dat mensen net iets makkelijker bewegen, veel creatiever zijn en zich ook echt thuis voelen. Samengevat het perfecte décor is voor de originele opzet van het ‘Alles voor Jeugd Festival’. Wij kijken hier met heel veel plezier uit naar 12 november 2015 en wij doen er alles aan om het voor de bezoekers tot een onvergetelijke dag te maken.”

 

facebooktwittermail