Leiden is volgen… It takes two to tango! door TangoToolsTraining

Leiden is volgen… It takes two to tango! door TangoToolsTraining

with Geen reacties

In contacten tussen ouders en kinderen, professionals en ouders, adviseurs en klanten is het belang van duidelijk leidinggeven evident. Maar om ervoor te zorgen dat de volger een actieve, verantwoordelijke rol aanneemt, zul je ruimte moeten geven voor diens eigen kracht. Zo kan de volger zelf leidend worden en wordt de leider volgend. Beweging creëren betekent de bereidheid je rol aan te nemen waar nodig en los te laten waar mogelijk. It takes two to tango!

In deze workshop ga je met elkaar de vloer op om de basis van de Argentijnse tango aan te leren. Daarmee ga je het spel van leiden en volgen aan den lijve ervaren en de rijkdom en subtiliteit ervan ondervinden. Reken op ontdekking, herkenning en hilariteit!

 

Over TangoToolsTraining
TangoToolsTraining verzorgt trainingen en workshops voor effectiever leidinggeven, samenwerken en communiceren met behulp van de Argentijnse tango. Drijvende kracht is Dorine Lustig, die werkzaam is als communicatietrainer en coach in het onderwijs, in zorg en welzijn en bij de overheid. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring als tangodocent en verzorgt zij naast cursussen en privélessen ook tango-optredens. Voor meer informatie klik hier.

A.02-3 Dorine Lustig

‘Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver.’
(Loesje)

Max. aantal deelnemers: 40

meedoen icoon

facebooktwittermail