Kun jij zonder e-mail? door Kim Spinder

Kun jij zonder e-mail? door Kim Spinder

with Geen reacties

Kun jij zonder e-mail?

Lijkt een leven zonder e-mail onhaalbaar? Maar knelt die volle inbox toch? Laat je inspireren tijdens een workshop over nieuwe manieren van samenwerken, slimme tools etcetera. Hoe richt jij je werk in? Word jij geleefd door je inbox? Start jij je werkdag met e-mail of juist niet? In de workshop ‘Kun jij zonder e-mail?’ starten we met een korte introductie op het onderwerp We Quit Mail om aanwezigen enthousiast te maken over We Quit Mail. Daarna gaan we interactief aan de slag om te onderzoeken hoe deelnemers op dit moment werken en welke eerste stappen ze kunnen zetten naar een leven zonder e-mail.

 

Over Kim Spinder
Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Kim helpt organisaties met veel lef en plezier om zich klaar te maken voor de toekomst. Dit alles onder het mom van ‘The Future Is Now’. Ze heeft een gave om zaken net even anders aan te pakken en mensen hier enthousiast voor te maken.

Kim Spinder is naast organisatieadviseur een veelgevraagd spreker zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Tevens is zij als adviseur betrokken bij organisatieveranderingsvraagstukken rondom innovatie, de organisatie van de toekomst en de inzet van social media.

Kim houdt van leren door te doen en te experimenteren. Zo is ze vanaf januari 2011 gestopt met het gebruik van e-mail. Volgens eigen zeggen heeft het haar leven veranderd. Doordat ze zoveel vragen krijgt over haar e-mailloze bestaan, schreef ze een boek met tips.

Kim is oprichter van de beweging We Quit Mail, het OpenLab en Deelstoel,waarmee ze internationaal in de prijzen viel.

 

Max. aantal deelnemers: 25

meedoen icoon

 

facebooktwittermail