Innovatie door Kim Spinder

Innovatie door Kim Spinder

with Geen reacties

Innovatie

De eerste stap naar verandering is om mensen enthousiast krijgen om in beweging te komen. Kim Spinder neemt je mee in de toekomst en inspireert graag over zaken als innovatie, lef om dingen voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van (samen)werken en communiceren, zoals e-mailloze en vergaderloze organisaties. Medewerkers zijn daar vaak teveel tijd mee kwijt, je kunt het potentieel van de organisatie beter benutten.

 

Over Kim Spinder
Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Kim helpt organisaties met veel lef en plezier om zich klaar te maken voor de toekomst. Dit alles onder het mom van ‘The Future Is Now’. Ze heeft een gave om zaken net even anders aan te pakken en mensen hier enthousiast voor te maken.

Kim Spinder is naast organisatieadviseur een veelgevraagd spreker, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Tevens is zij als adviseur betrokken bij organisatieveranderingsvraagstukken rondom innovatie, de organisatie van de toekomst en de inzet van social media.

Kim houdt van leren door te doen en te experimenteren. Zo is ze vanaf januari 2011 gestopt met het gebruik van e-mail. Volgens eigen zeggen heeft het haar leven veranderd. Doordat ze zoveel vragen krijgt over haar e-mailloze bestaan, schreef ze een boek met tips.

Kim is oprichter van de beweging We Quit Mail, het OpenLab en Deelstoel, waarmee ze internationaal in de prijzen viel.

 

Max. aantal deelnemers: niet van toepassing

luisteren icoon

facebooktwittermail